گزارش بورس امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴/ شاخص بورس افزایشی شد

به گزارش ایران ماین، در جریان خرید و فروش امروز چهارشنبه، شاخص کل بورس تهران با جهشی ۴۲ هزار و ۳۳۶ واحدی توانست خود را به لایه سه میلیون و ۱۷۸ هزار واحد برساند.
شاخص هموزن نیز با بالا رفتن ۱۸ هزار و ۱۷۳ واحدی در کانال ۹۴۴ هزار واحدی تثبیت شد و روندی مثبت را به ثبت رساند.
همچنین مقدار خرید و فروش به ۱۷۴.۵ هزار میلیارد تومان رسید و نرخ خرید و فروش خرد بازار سهام نیز رقم ۹.۱ هزار میلیارد تومان را ثبت کرد.ورود پول حقیقی به بازار همچنان ادامه داشت و امروز ۱۱۷۲ میلیارد تومان خالص نقدینگی حقیقی به بازار تزریق شد.از این میزان، ۳۴۲ میلیارد تومان به صندوقهای سهامی و ۱۷۴ میلیارد تومان به صندوقهای درآمد ثابت وارد شد.
بررسی گردش پول نشان میدهد نمادهای وبملت و خودرو بیشترین جذب کردن پول حقیقی را به ترتیب با ۲۱۹ و ۱۳۷ میلیارد تومان تجربه کردند.در مقابل، وبصادر شاهد خروج ۴۶ میلیارد تومانی پول حقیقی بود و بیشترین میزان خروج نقدینگی را به خود اختصاص داد.
در میان نمادهای شاخصساز امروز، فارس، وبملت، نوری و خودرو نقش پررنگتری در توسعه شاخص ایفا کردند.در بازار فرابورس نیز، شاخص کل با توسعه ۴۳۴ واحدی، برای نخستین بار به لایه ۲۷ هزار و ۱۲۷ واحدی افزایش کرد و رکورد جدیدی به ثبت رساند.خرید و فروش امروز بیانگر بازگشت نسبی اعتماد به بازار سهام و ارتقا دوباره گردش پول حقیقی در بازار بود.
وضعیت شاخص در ساعت اولیه بازگشایی بازار
به گزارش ایران ماین در خرید و فروش امروز بازار سرمایه، شاخص کل بورس تهران با بالا رفتن ۳۰ هزار و ۳۶۷ واحد، به لایه ۳ میلیون و ۱۶۶ هزار واحد رسید. همچنین، شاخص کل هموزن با توسعه ۱۴ هزار و ۴۶۸ واحد، به عدد ۹۴۰ هزار و ۸۸۹ واحد دست یافت.
توسعه چشمگیر بورس در شرایطی رخ میدهد که فعالان بازار سهام معتقدند یکی از عوامل اصلی تأثیرگذار بر بازار سرمایه، مذاکرات هستهای است.
در این رابطه، هومن عمیدی، کارشناس بازار سرمایه، در گفتوگو با ایران ماین راجع به وضعیت بورس در این هفته بیان کرد: «بازار همچنان تحت اثر اخبار مذاکرات هستهای قرار دارد و تغییرات آن نسبت به هفته گذشته چندان محسوس نیست.»
او همچنین افزود: «نرخ خرید و فروش در سطوح بالایی قرار دارد که بیانگر نبود دلواپسی جدی از اصلاح شدید بازار است.»
همچنین پیام الیاس کردی، بررسیکننده بازار سرمایه ناکید کرد: «بازار سهام در حال حاضر تمام تمرکز خود را بر مذاکرات هستهای گذاشته و به کوچکترین اخبار و تغییرات در این حوزه واکنش نشان میدهد. بهنوعی میتوان گفت بازار سهام زلف خود را به زلف مذاکرات گره زده و سایر فاکتورهای اقتصادی نظیر نرخ ارز، بهره، یا ارزندگی سهمها دیگر اثرگذاری گذشته را ندارند.»