خانه
ثبت نام / ورود
ماینر ها
ژنراتور
سبد خرید

تمدید تعلیق تعرفه‌های آمریکا بر کالاهای چینی؛ جرقه‌ای تازه برای افزایش بیت‌کوین؟


تمدید تعلیق تعرفه‌های آمریکا بر کالاهای چینی؛ جرقه‌ای تازه برای افزایش بیت‌کوین؟ | ایران ماین

دولت ایالات متحده اعلام کرده که تعلیق بخشی از تعرفه‌های تجاری بر کالاهای چینی تا ۳۱ آگوست ۲۰۲۵ تمدید شده است. این تصمیم در جریان مذاکرات تجاری جاری و در پی حکم اخیر دادگاه‌های فدرال اتخاذ شده که مشروعیت تعرفه‌های اعمال‌شده در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ را زیر سؤال برده‌اند.

کارشناسان معتقدند این تعلیق می‌تواند اثر مثبتی بر احساسات بازار جهانی داشته باشد؛ نشانه‌هایی از این موضوع پیش‌تر نیز در بازار رمزارزها مشاهده شده است. در واکنش به خبر تمدید تعلیق، نرخ بیت‌ کوین که پیش‌تر به ۱۰۳ هزار دلار نزول یافته بود، بار دیگر از مرز ۱۰۵ هزار دلار عبور کرده است. اتریوم، ریپل، دوج‌کوین و بسیاری از آلت‌کوین‌های دیگر نیز توسعه روزانه مثبتی را تجربه کرده‌اند.

آخرین‌بار پس از تعلیق ۹۰ روزه تعرفه‌ها در آوریل، بیت‌کوین از ۷۴،۵۰۰ به بالای ۸۲ هزار دلار جهش کرد. اکنون نیز تحلیلگران تأکید دارند که نزول تنش‌های تجاری میان آمریکا و چین می‌تواند فضای مساعدی برای ادامه توسعه بازار کریپتو ایجاد کند.