خانه
ورود / ثبت نام
ماینرها ژنراتور سبد خرید

کمپانی اسکای ای‌آی تمام ذخایر سولانای خود را با ضرر فروخت

1405/07/28
کمپانی اسکای ای‌آی تمام ذخایر سولانای خود را با ضرر فروخت | ایران ماین

کمپانی اسکای ای‌آی (SkyAI)، که پیش‌تر با نام شارپس تکنولوژی (Sharps Technology) شناخته می‌شد، در اقدامی غیرمنتظره تمام دارایی‌های سولانا (SOL) در خزانه‌داری خود را نقد کرد.

این کمپانی با کنار گذاشتن استراتژی انباشت رمز ارز، برنامه‌ای به نرخ ۲۰۱.۳ میلیون دلار برای بازخرید سهام و اختیارات خرید خود راه‌اندازی کرده است. بر اساس اسناد ارائه‌شده به کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC)، دارایی نقد این کمپانی پس از نقد کردن ذخایر نشان به حدود ۲۲۳.۸ میلیون دلار رسیده است.

تحمیل زیان سنگین و چرخش در سیاست‌های مالی

کمپانی اسکای ای‌آی در ابتدا با جذب کردن سرمایه‌ای بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار، بیش از ۲ میلیون واحد سولانا با میانگین نرخ ۱۹۴ دلار خریداری کرده بود. با افت بازار و نزول نرخ این رمزارز تا حوالی ۶۲ دلار، این کمپانی با زیان‌های تحقق‌نیافته‌ای فراتر از ۱۵۳ میلیون دلار روبرو شد. در حالی که نرخ سولانا در حال حاضر به حدود ۱۰۴ دلار بازگشته است، فشارهای مالی ماه‌های اخیر در نهایت مدیران را مجبور به خروج کامل از بازار و بازگرداندن سرمایه به سهام‌داران کرد.