خانه
ورود / ثبت نام
ماینرها ژنراتور سبد خرید

سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر انتقال وجه شد

1405/07/19
سود سهام عدالت ۱.۵ میلیون نفر انتقال وجه شد | ایران ماین

به گزارش ایران ماین، اما‌الله جعفری اعلام کرد: حدود یک میلیون و ۵۷۲ هزار نفر از سهام‌داران سهام عدالت در قید حیات، اطلاعات ناقصی در سامانه جامع اطلاعات مشتریان (سجام) داشتند که عمده این نواقص به معرفی نکردن شماره حساب بانکی مربوط می‌شد.

او اضافه کرد: در ماه‌های اخیر، با دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی و پیگیری‌های شورای عالی بورس، نهاد بورس و اوراق بهادار و سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، اطلاعات حساب بانکی بخش عمده‌ای از این سهام‌داران از مراجع مختلف، از جمله بانک مرکزی، دریافت شد.

جعفری در ادامه گفت: چهارشنبه هفته گذشته سود سهام عدالت مربوط به سنوات گذشته که برای این افراد تجمیع شده بود، به همراه عواید حاصل از آن به حساب این سهام‌داران انتقال وجه شد.

مدیر کنترل بر ناشران نهاد بورس و اوراق بهادار راجع به علت تفاوت مبالغ انتقال وجه شده به حساب سهام‌داران عدالت توضیح داد: تفاوت در مبلغ سود دریافتی افراد به نرخ سبد سهام عدالت آن‌ها بستگی دارد. بر این اساس سود سهام عدالت با نرخ اسمی ۵۳۲ هزار تومان با سود سهام عدالت یک میلیون تومانی متفاوت است.

وی تاکید نمود: پرداخت انجام‌شده در روز چهارشنبه گذشته، صرفاً مربوط به سهام‌داران عدالتِ در قید حیات بود که اطلاعات آن‌ها در سامانه سجام ناقص بود و با پیگیری‌های صورت‌گرفته، اطلاعات حساب بانکی آن‌ها از مراجع ذی‌ربط دریافت و سود سنوات گذشته و عواید مربوط به آن به حساب این افراد انتقال وجه شد.