خانه
ورود / ثبت نام
ماینرها ژنراتور سبد خرید

بایننس زیر ذره‌بین؛ ادعای هک داخلی ۶.۳ میلیارد دلاری بالا گرفت

1405/08/09
بایننس زیر ذره‌بین؛ ادعای هک داخلی ۶.۳ میلیارد دلاری بالا گرفت | ایران ماین

هم‌زمان با تعویق عرضه گزارش اثبات ذخایر صرافی بایننس تا روز دوشنبه، ادعاهای فراوانی در پلتفرم اجتماعی ایکس پیرامون نفوذ داخلی در هک ۶.۳ میلیارد دلاری این صرافی مطرح شده است.

بایننس اعلام کرده پس از بازخرید ۲۰ درصد پایانی دارایی‌های سرقت‌شده گزارش را ارائه می‌دهد؛ اقدامی که منتقدان می‌گویند موجب پوشاندن عمق واقعی این حفره مالی پیش از بازخرید خواهد شد.

شبهات کاربران و مقایسه با سقوط اف‌تی‌ایکس

معامله‌گران می‌گویند یک لپ‌تاپ هک‌شده نمی‌تواند ظرف ۲۰ دقیقه روی ۱۰ زنجیره بلوکی تراکنش امضا کند و بعضی مدعی شده‌اند بایننس برای پنهان‌سازی بحران نقدینگی دست به صحنه‌سازی این سرقت زده است.

انسم (Ansem)، یکی از معامله‌گران سرشناس، با اشاره به سوابق بازار نظر خود را چنین بیان کرد:

اعتماد من به بایننس از بین رفته است. یک فروپاشی ۱۰ از ۱۰ دیگر به‌آرامی در حال شکل‌گیری است.

رد ادعای نفوذ داخلی توسط تحلیل‌گران زنجیره بلوکی

با وجود شایعاتی که بدون سند منتشر می‌شوند، کمپانی اطلاعات زنجیره بلوکی تی‌آرام لبز (TRM Labs) این حمله را با اطمینان بالا به گروه هکری وابسته به کره شمالی نسبت داده است.

ریچارد تنگ (Richard Teng)، مدیر اجرایی بایننس، اعلام کرد دارایی کاربران آسیبی ندیده است و عرضه گزارش اثبات ذخایر و جزئیات فنی در روز دوشنبه حقیقت این ادعاها را مشخص خواهد کرد.